lördag 28 juni 2008

Rallyträning





Idag ska vi träna lite rallylydnad, det är ju som sagt tävling imorgon. Det känns som att det kan gå lite hur som helst, det gick så bra på lydnaden att det känns som om det inte kan gå lika bra på rallyt oxå. Det vore ju för bra för att vara sant =). Men men, det återstår att se.


Jag och min träningskompis Anna håller på att kolla upp lydnadstävlingar, vi ska anmäla oss till några stycken nu i sommar så vi riktigt kommer igång. Blev ju väldigt sugen på att fortsätta när det gick så bra i torsdags =).


Har haft semester en vecka nu, å det har inte direkt varit något toppenväder, lite sol, lite regn, lite blåst, och lite mulet, väldigt växlande. Hoppas det vänder snart å blir kanonväder så man kan ligga på stranden å sola lite i sommar. Förra sommaren var katastrof, regn regn regn.....


Idag ska vi hitta på något skoj med Emma och även hälsa på våra grannar Stefan och Pia och deras två briarder Abbe och Gonzo.


Ha en trevlig lördag!


4 kommentarer:

Anonym sa...

Lycka till på rallytävlingen i morgon! Vi håller alla tummar och tassar vi har här i Ronneby - och väntar spänt på rapport!
Kram

Anonym sa...

Lycka till imorgon!
Väntar på "rapport" imorgon!
//Malin

Unknown sa...

Håller tummarna!!!

Anonym sa...

Så hur gick det nu idag?

1:a?

Malin