onsdag 27 augusti 2008

Lurventuss

Så här såg Avanti ut i september 2007 (1,5 år gammal) när han blev BIR med CK i Skurup.

I januari klippte vi ner honom rejält, jag kände nästan inte igen honom när jag hämtade honom på salongen hihi.....detta fotot är dock från mars, två månader senare när pälsen vuxit ut lite.
Snygging!

Så här ser Avanti ut i dagsläget, 7 månader efter friseringen. Lurventuss är tillbaka!
25 oktober ska vi på Korning i Ronneby, det är Avantis uppfödare Eva som har ordnat med detta. Det ska verkligen bli spännande!
Idag vräker regnet ner, perfekt för jag hade ändå tänkt städa. Husse kommer hem på fredag efter att ha varit på jobb utomlands i tre veckor. Men nu ska han hålla sig hemma tills bebis kikat ut och ett tag därefter oxå.
Ska bli intressant att se hur hundarna reagerar på en ny familjemedlem.
Nä, nu är det bara att dra på sig regnställ och gummistövlar å packa in hundarna i regntäcken för att ta en morgonpromenad i ösregnet. Mysigt!
Ha en bra onsdag allesammans!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Shit så stilig han e fullpälsad!! Charmknutte! Men absolut lika fin nerrakad! trist du inte var m o träna m oss i går men dte kommer fler gånger! :D

Anonym sa...

Håller med Pamela, lite tråkigt att du inte kunde vara med och träna igår, men så går det när man PRIORITERAR sina grannar (va det va?) och middag istället för träna till Lp2... Hihihihi!
Ses på 3 Lyktor...

Anonym sa...

Hej!
Hittade din blogg via Åsa P:s. Kul, lägger in den på favoriter direkt. Lycka till med bebben.

Anonym sa...

Hej igen!
Titta in på min blogg www.bloggatavmaria.blogspot.com
Maria A